Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Curs machiaj profesional - Scoala de coafura Cornel Saru
1 lei
Brand
Make up
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Descopera o lume fascinanta , creativa si competitiva , care iti ofera posibilitatea de a da talentului tau artistic un plus de valoare , o lume in care poti crea imagine , stil , atitudine!
Oportunitatile care te asteapta sunt nelimitate !
Fie ca iti doresti o cariera in fashion , beauty sau televiziune Scoala de coafura Cornel Saru te va invata pas cu pas sa descoperi si sa dezvolti imaginea unui make up artist profesionist de succes.
Cursul se desfasoara pe o perioada de 10 saptamani si acopera deprinderile si notiunile esentiale in machiajul artistic si cosmetic , asigurand cursantului cunostintele teoretice,abilitatile practice si increderea necesare pentru a incepe o cariera in domeniul artistic.
•Notiuni fundamentale in machiaj : istoria , definitia si functiile machiajului
•Anatomia si fiziologia pielii , ingrijirea pielii , tipsuri pentru folosirea si alegerea corecta a instrumentelor si produselor de machiaj
•Realizarea machiajului corector , Machiajului de zi sau seara , machiajului de mireasa in functie de forma si particularitatile fetei
•Tehnici de machiaj folosite in cadrul sedintelor foto si prezentarilor de moda
•Executarea si corelarea machiajului in functie de vestimentatie , stil de viata , varsta , coafura

Toate instrumentele si produsele folosite ( M.A.C si Make up forever ) sunt puse la dispozitia cursantului gratuit pe toata perioada de desfasurare a cursului.
La finalul cursului pe langa certificatul de absolvire acreditat de Ministerul Muncii si Educatiei , cursantii vor realiza o sedinta foto , fotografiile astfel obtinute vor alcatui un book profesional care ii va sprijini la inceputul carierei.
Din Gura in Gura